(On)gecompliceerd

Het was vandaag, voor mij, een ongecompliceerde dag, met wat regen en wat zonneschijn. Ik haalde boodschappen, snoeide rozen en maakte het avondeten klaar. Mijn reptielenbrein werd niet of nauwelijks geprikkeld. Waar ik me geen illusies over maakte: de rest van de wereld. Die was en bleef even gecompliceerd als altijd.

Holwerd, 2020 © Ton van ’t Hof

Gepubliceerd door

Ton van ’t Hof

Dichter & blogger o.a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.