In tegenstelling tot

Ik wil de dingen waar ik pal voor sta niet louter met mijn mond belijden. Daarom begint een beter milieu ook bij mijzelf. Ik twijfel niet, in tegenstelling tot Jaap Tielbeke in De Groene Amsterdammer, aan de kracht en effectiviteit van deze gedraging. Want alleen dan kun je de laksheid van overheden en vervuiling door bedrijven geloofwaardig aan de kaak stellen. Anders verwijt de pot de ketel dat hij zwart ziet. En uiteraard is het wijs om ook in deze kwestie steeds naar omstandigheden te handelen en waar nodig compromissen te sluiten.

Zette vanochtend een fietsendrager in elkaar, gesteund door een onleesbare handleiding. En het was goed om mijn zus en zwager weer eens te zien. De lockdown had een eerdere afspraak in de wielen gereden. Naar het zich laat aanzien zijn zij besmet geweest met het coronavirus, maar hebben dat, in tegenstelling tot een van hun familieleden, gelukkig overleefd. De quiche lorraine viel overigens bij iedereen in de smaak.

En de tuin heeft zich bewaarheid, kijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.