Ca. 1760

Langzaam maar zeker – we snoeien en slopen ons een ongeluk – komt ons huis tevoorschijn. Het uitbouwtje rechts (zie foto hieronder) functioneerde jarenlang als het postkantoor van Brantgum. De witte voorgevel, waarin nu onze voordeur zit, was ooit de achterkant van de stal. Achter het uitbouwtje ligt het oude voorhuis, dat thans over de achtertuin uitkijkt. De fundamenten van deze boerderij stammen uit ca. 1760.

Dacht, terwijl het uitzicht zienderogen toenam, nog even terug aan een haastige man in de supermarkt, aan wie werd gevraagd of hij zich geen zorgen maakte om het coronavirus: ‘Nee, it makket my neat út.’

‘Nee, maakt me niks uit.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.