Lentekriebels

Geef ma een snoeischaar …

Een gedachte over “Lentekriebels

  1. Hallo Ria wij kennen elkaar niet maar ik heb de laatste tijd computercontact met Ton. Ik ben Geert Leupen zoon van Evert Geert leupen. Ik vind het erg leuk je zo nu en dan voor bij te zien komen in de verhalen van Ton. Ook zou ik het leuk vinden als jij dat ook op prijs stelt je een keer te ontmoeten en te praten over de broers ik weet zeer weinig over de Leupens. Misschien tot ziens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.