Stoof door de krant heen, eeuwige herhaling van ellende. Besteedde aandacht aan een artikel van een universitair hoofddocent – ‘Het zoeken naar consensus onder klimaatwetenschappers leidt tot behoedzame schattingen en geregeld worden risico’s daarom onderschat.’ – en de overwinning van eerste divisionist Cambuur gisteravond – ‘Noem het “Herbstmeister” of “winterkampioen”; SC Cambuur is het nu al.’

Bob Vanden Broeck stuurde me zijn definitieve poëziemanuscript toe: hij zal volgend jaar in de Gaia Chapbooksreeks debuteren.

Verving twee gedichten in mijn eigen manuscript. Daarna gewandeld & vis gegeten. ’s Middags de omslag van mijn nieuwe bundel vervolmaakt, de boel geüpload en een proefdruk besteld van Waar tijd al niet goed voor is.

Een aanstekelijk geluk overviel me.

In bad verder gelezen in Paolo Cognetti’s De buitenjongen. Een dijk van een verhaal over een writer’s block in de bergen. Sober en bedaard verteld, vol zalige eenzaamheid & ruige natuur van de Grajische Alpen. Het boek roept een verlangen bij me op naar dikke profielzolen & grootse panorama’s.

Gytsjerk, 2019 © Ton van ’t Hof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.