Onze oude druif begint weer uit te lopen, wat me tot blijdschap stemt.

Tot 15.00 u. was het allemaal tuin wat de klok sloeg. Ik heb eerst een hekwerk geplaatst dat onze katten moet belemmeren om onder de nieuwe vlonder te komen, waar ze de afgelopen dagen zo nu en dan al hun behoefte hebben gedaan. Daarna met schep & mokerslagen de draagconstructie van de oude vlonder grotendeels afgebroken.

Na het douchen met een colaatje & een vermoeid lijf het zonnetje in.

Meldde naar aanleiding van een registratieverzoek de Gaia Chapbooks reeks aan bij de Koninklijke Bibliotheek; vooruit dan maar.

Maakte een vreugdesprongetje bij het lezen van Alain Delmotte’s manuscript voor een Gaia deeltje: inspirerend, bezielend! Uitgeven kán erg leuk zijn.

Of ik bezig ben om voormalige Stanza-auteurs samen te brengen in een nieuw fonds? Niet bewust. Ik heb geen plan, laat de reeks zichzelf ontwikkelen, zijn eigen vleugels uitslaan.

Gaia richt zich in tegenstelling tot Stanza niet alleen op poëzie maar ook op kunst, politiek, cultuur, wetenschap, religie, literatuur etc. Zo is het derde deeltje dat binnenkort verschijnt het debuut van een ambitieuze fotograaf.

Ik wil dat elk Gaia boekje me iets van de wereld bijbrengt en wat geestelijk genoegen laat smaken, dat is het wel. Meer niet.

2 gedachten over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.