07.09 u. Er vielen eikels op het houten dak en de lucht begon te kleuren. Had een woelige nacht onder een te warm synthetisch dekbed. Hoorde nieuwe en vertrouwde vogelgeluiden.

10.09 u. Aangeschaft in de Kindle Store: Een iets beschuttere plek misschien. Journaal 2017 (Privé-domein, nr. 302) van Cyrille Offermans en er direct in begonnen te lezen:

‘Ik ben nooit fulltime schrijver geweest en heb daar ook nooit naar verlangd. Ik heb het schrijverschap altijd gecombineerd met een normaal “burgerlijk” bestaan, als dat niet te pathetisch klinkt. Intellectuelen, schrijvers, kunstenaars hebben zich veel te lang als een uitzonderlijke mensensoort beschouwd waarvoor aardse en sociale verantwoordelijkheden niet bestonden.’

16.01. u. Terug van een zonovergoten wandeling met hellingshoeken. Wat een kleurenpracht en dit is nog maar het begin! In de komende weken wordt het hier kakelbont. En mijn eerste cache gevonden; Anoek & Sanne zijn liefhebbers van dit spel, geocaching. Ik ben er nog niet uit of ik het ook leuk vind.

18.39 u. Kreeg weer een hartverwarmende reactie op de tumultueuze gebeurtenissen van de afgelopen weken. De rode draad in de reacties: probeer wat meer afstand te nemen. Die raad neem ik ter harte.

2E37C766-F92A-4E12-AA21-57376779C656
Hotton, 2018 © Ton van ’t Hof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.