13.07 u. Vanochtend naar het Leeuwarder Bos gewandeld. Het was zwoel. Geen kip gezien in het bos. Wel minipadjes, zo groot als het topje van mijn pink, die van plas naar plas hupten. Op de terugweg boodschappen gedaan bij de enige gifvrije supermarktketen van Nederland, gerookte meerval meegenomen, voor de lunch. Daarna koffie gedronken bij Julius. Hij liet me een verdorde magnoliabloem zien, uit eigen tuin, en verwonderde zich over zoveel schoonheid.

15.08 u. Las in een boek over een fietstocht door de VS en Canada, van Florida naar Alaska: ‘Ik voel Gods aanwezigheid tijdens het tandenpoetsen’ (kop boven een column in een lokaal krantje).

16.36 u. Thaise tom kha soep gemaakt, met paddestoelen en courgette. Kwam daarna, languit op de bank, tot de ontdekking dat ik, als veellezer, slecht zes van de 26 in Bundels van het nieuwe millennium besproken bundels gelezen heb. Over smaak valt niet te twisten. Ik moest wel weer even wennen aan het academische proza: ‘Binnen het paradigma van de autonome, tekstbewuste poëzie kunnen we het belang van de bundel duiden in het licht van de bijzondere ontregeling die Bogaert tot stand brengt.’

45247DC0-0A2E-4586-8136-720F3C243174
Leeuwarder Bos, 2018 © Ton van ’t Hof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.