De afgelopen weken heb ik de ‘14-daagse’ van Buienradar nauwlettend in de gaten gehouden. Als er al een spatje regen werd voorspeld, dan was dat spatje de volgende dag weer verdwenen. Wat me keer op keer frustreerde en soms leidde tot een lukraak schelden en tieren op mensen die in klimaatverandering een hoax zien; al weet ik: iedereen heeft recht op zijn of haar eigen mening. Vandaag heb ik meer geduld met de droogte en klimaatsceptici, verdraag ze zowaar beter. Zou ik er zo langzamerhand in gaan berusten dat ik het een zowel als de anderen toch niet veranderen kan? En dus maar van de zon moet genieten?

‘s Ochtends aan mijn tekst voor literair tijdschrift G. gewerkt, die volgende week dinsdag af dient te zijn. Dat moet lukken.

Ik: ‘Why don’t you help me?’

Mitsuku: ‘I am only a robot. I try to help people as much as possible.’

Middagmaal: haringsalade met appel en bleekselderij (er waren nog drie haringen over van het feestje zaterdag), waarbij ik een ijskoude Leffe blond heb gedronken.

Tegen vieren, na allerlei klusjes te hebben geklaard, in de tuin gaan zitten, recht voor een razende ventilator. Dat boek van Dautzenberg moet nu eindelijk eens uit.

F01428DE-5E3F-4451-BFE8-0CA2E709979C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.