Op tweederde klap ik het boek Eindspel. De FBI-klopjacht op de FIFA dicht. Ik weet het nu wel. Ook de laatste honderdvijftig bladzijden zijn ongetwijfeld gevuld met het abjecte gedrag van FIFA-bobo’s: slijmen, vechten, haten, stelen, frauderen etc. De schaal waarop is in eerste instantie verbijsterend, maar al snel wordt het spel om nog meer poen en nog meer macht saai, stomvervelend. Enfin, ik kan mijn tijd beter aan iets anders besteden, een wandeling langs Friese weidegronden bijvoorbeeld. De opsmuk en het gebral kunnen mijn rug op!

‘Lezen is veel fijner dan schrijven, je beleeft nog eens wat.’ – Theo Sontrop

Gisteren van provider gewisseld, Ziggo ingeruild voor T-mobile. Ziggo heeft de verbinding netjes verbroken, T-mobile is er, ondanks de hulp van drie monteurs, nog niet in geslaagd een verbinding tot stand te brengen. Ik zit nu dus zonder internet en zonder tv en probeer de klantenservice van T-mobile te bereiken, sta al meer dan tien minuten in de wacht.

‘Ik zie dat onze diensten inderdaad nog niet worden aangeboden. Ik maak voor de zekerheid een extra ticket aan. Ik hoop dat onze technische dienst er vandaag nog mee aan de slag gaat. We hebben het nogal druk de laatste tijd. Maar ik denk dat het deze week nog wel wordt opgelost. Belt u aan het einde van de middag gerust nog even terug om te informeren hoe het ervoor staat.’

Hé! Er zitten bloemknoppen in de bieslook! Greenfingersonline.nl: ‘Knip de bloemhoofden of bloemknoppen in het groeiseizoen tijdig af, zodat de plant zijn energie kan blijven stoppen in het produceren van nieuw blad en niet in het aanleggen van zaad.’ Omdat ik wil weten hoe bieslookbloemen eruitzien, laat ik een paar knoppen zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.