Autobio (1)

Aan de hand van foto’s haal ik herinneringen op

Mijn moeder & ik, 18-25 juli 1959

Volgende week word ik 58 jaar. Ik kwam een maand te vroeg en met de stuit naar beneden ter wereld. Ergens in Haarlem. Bovenstaande foto is in de eerste dagen na de bevalling genomen. Mijn moeder, Ria, houdt me vast. Ze was toen 25, en is er nog steeds! Bij de doop werd ik naar mijn opa van vaderskant genoemd, Anton Theodoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s