Krabbels van weleer (1)

Ik zocht een boekje van Cees Nooteboom en vond in de kelder twee halfvergane verhuisdozen met beschimmelde boeken en oude notitieblokjes. De notieblokjes staan vol krabbels over van alles en nog wat en beslaan een periode van bijna dertig jaar. Ik zal ze de komende maanden in willekeurige volgorde doorlezen, overnemen wat de moeite waard is en ze daarna weggooien.

Deze krabbels zijn uit 2012 & 2013:

Ik zou best alles op alles willen zetten om in vorm te komen voor het leven.

Over bloggen: Eigenlijk maakt het me niet uit of wat ik doe kunst is. Het is vorm. Mezelf vormen, bij voortduring.

Jezelf vinden is eerst jezelf wegdoen.

Onze neiging om in taal te verdwalen.

Hoeveel wereld kun je verzamelen?

Wat ik van China vind?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s