Donderdag, 18 mei 2017

Mijn vader is 83, diabeet en heeft een openhartoperatie en een hersenbloeding achter de rug. Hij kan niet veel meer. Mijn moeder is 81 en zakt langzaam weg in de vergetelheid van dementie. Ze hebben hun huis verkocht en gaan volgende maand verhuizen. Mijn vader is gestrest, mijn moeder laat ’t waaien. Ze zijn niet altijd even vriendelijk tegen elkaar.

Tja. Je doet wat je kunt, helpt waar mogelijk. Maar grappig is het niet. Tenminste, niet altijd. Want soms gieren we het toch nog even uit van het lachen. Kinderlol. Om ouden-van-dagen-dingen. En geven we elkaar een klop op de schouder of een knuffeltje.

Gepubliceerd door

tonvanthof

Dichter & blogger o.a.

Een gedachte over “Donderdag, 18 mei 2017”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s