Goddelijke openheid

Landschap 111, Kerouan, Bretagne, 2017 © Ton van ’t Hof
Op onze lange ochtendwandelingen komen we maar weinig mensen tegen. Veel huizen zitten nog potdicht. Af en toe vliegt er een straaljager laag over, teken van een dunbevolkt gebied. De plaatselijke camping is van 15 juni tot en met 31 augustus open. De rotskust heeft bij eb veel van een maanlandschap weg en langs de smalle wegen staat van alles in bloei. Dit overwegend agrarisch stukje Frankrijk wordt slechts ontsierd door smakeloze nieuwbouw van pensionado’s en een toeristisch springtij in het midden van de zomer. Maar op veel plekken in Noordwest-Bretagne kun je nog zien hoe het vroeger was. Eigenlijk ben ik die moderne tijd vol zogenaamde dynamiek wel beu.

3 thoughts on “Goddelijke openheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s