Slagschip

Naar buiten (9)

Als je aan de zuidrand van Sint Annaparochie richting Wier kijkt, zie je in de verte het bolletje van Radarpost Noord. Onder dat bolletje draait een radar met behulp waarvan het Nederlandse luchtruim wordt bewaakt. Op de terugweg van Malle Pietje, een loods vol tweedehands rommel, waar we twee opgezette vogels bemachtigden, een sperwer en een kerkuil, zagen we een slagschip dat bolletje naderen. Toen ik uit de auto stapte om het vast te leggen, sloeg de regen me, al zie je dat niet op de foto, om de oren. Tussen auto en plek waar ik fotografeerde moet ook nog koeienvlaai hebben gelegen.

img_0951
Landschap 25, Sint Annaparochie, 2016 © Ton van ’t Hof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s