Groene Ster

Naar buiten (1)

Gnuivend herfstweer. Buiten ontkom je niet aan een of meer buien. Daartussendoor: zon. Temperatuur rond 10º. Wat betreft het zicht: kastelenweer. Je kunt mijlenver kijken. En overal kleur. Vanmiddag naar de Groene Ster gefietst. De rug voelt gelukkig wat beter. De Groene Ster is een recreatiegebied aan de oostzijde van Leeuwarden: bos, waterplassen en wandelpaden. In de zomer is het me er te druk, maar buiten dat jaargetijde zijn er nauwelijks recreanten te vinden. Er zou in dit kunstmatig aangelegd gebied ook nog ergens een stukje natuurlijk laagveen moeten liggen, maar ik kon het zo snel niet vinden. Iets voor een volgende keer. Wel een kudde schapen op het fietspad aangetroffen. En om me heen heel veel wolkenpracht.

img_0823
Landschap 13, Groene Ster, Leeuwarden, 2016 © Ton van ’t Hof
img_0824
Landschap 14, Groene Ster, Leeuwarden, 2016 © Ton van ’t Hof

One thought on “Groene Ster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s