De accordeonist

image

‘Ik kom uit een klein plaatsje, Winsum, en leerde als jongetje accordeon spelen. Daarna heel lang niet gedaan. Totdat ik vijf jaar geleden deze mooie rode accordeon van mijn vriendin kreeg. Toen ben ik weer begonnen. Hollandse deuntjes en zo. En als de zon gaat schijnen dan ga ik naar buiten om wat voor de mensen te spelen. Niet voor het geld hoor, want dat wil ik niet, maar gewoon omdat ik het leuk vind.’

Gepubliceerd door

tonvanthof

Dichter & blogger o.a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s