Vanochtend leek de wereld even niets

Vanochtend leek de wereld even niets. Me daarom maar gestort op de beheersing van het dagelijkse leven: de koelkast ontdooid en schoongemaakt, lunch bereid (salade van ham, ei, ansjovis en sperziebonen), tuindeur geschuurd en geplamuurd, Griekse hamburgers gebakken en zomergroenten gegrild. Tot slot en geheel naar gewoonte een espresso gedronken. Ik heb me nu enigszins hervonden, geloof ik, en verzoek mijn hypochondrische ik vriendelijk doch dringend om zich weer op zijn kamer terug te trekken.

(Dit bericht verscheen eerder, op 22-07-2014, op 1hundred1.tumblr.com.)

Gepubliceerd door

tonvanthof

Dichter & blogger o.a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s