Oerbindingen

tikoes

Ik wil (1) de dingen nemen zoals ik ze aantref, (2) de toekomstmogelijkheden die nog voor me open staan in kaart brengen, (3) omstandigheden creëren die me helpen hoopvolle richtingen in te slaan en (4) bij de dag leven. Wat niet wil zeggen dat ik geen idealen meer heb; ik laat me er nog altijd door leiden, met een warm hart.

Na de lunch met Tikoes naar het Nieuwe Meer, bij het Amsterdamse Bos, waar het beest anderhalf uur lang – tot ze bijna bezweek – takken uit het water sjouwde. Ze moet nog oerbindingen hebben die bij ons allang verloren zijn gegaan.

(Dit bericht verscheen eerder, op 10-07-2014, op 1hundred1.tumblr.com.)

Gepubliceerd door

tonvanthof

Dichter & blogger o.a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s